Optimaliseer jouw webshop met behulp van onze gratis Webshop Review

Op zoek naar een diepgaande analyse van jouw webshop? Meer inzicht in jouw online prestaties? Meld je aan voor onze gratis webshop beoordeling en ontvang gepersonaliseerd advies van onze experts om jouw webshop te optimaliseren en conversie te verhogen. 

Vraag gratis de webshop UX beoordeling aan!

Jouw gegevens worden enkel voor de UX webshop beoordeling gebruikt.

Haal het maximale uit jouw webshop met deze gratis Webshop Review

Iedere webshop eigenaar herkent het wel. Je hebt een groot assortiment aan producten en er zijn genoeg bezoekers in jouw online winkel. Toch is de conversie niet altijd op het gewenste niveau. Dit kan zomaar komen door kleine conversie-killers op jouw online platform.

Ons team van specialisten op het gebied van User Experience (UX) kunnen door middel van een webshop analyse zien waar jouw webshop mogelijk conversie misloopt. Wij zullen je webshop controleren op 10 onderdelen waaronder gebruiksvriendelijkheid, visuele uitstraling en conversie. Na afloop van de webshop beoordeling ontvang je van ons tips en advies over hoe je jouw webshop en dus conversie kan optimaliseren.


Deze gratis webshop analyse biedt jou de volgende inzichten :

  • of jouw webshop helemaal klaar is voor de toekomst;
  • of jouw webshop gebruiksvriendelijk is;
  • of jouw webshop en producten vindbaar zijn;
  • hoe je conversie kunt verhogen;
  • tips en tricks om de algehele prestaties van jouw webshop te verbeteren!

Deze gratis webshop beoordeling stelt je straks in staat om jouw webshop te optimaliseren en de conversie te verhogen. Meld je vandaag nog aan!

Is jouw webshop al geoptimaliseerd op onderstaande punten?

Doelen en taken

Conversie

In hoeverre kan jouw gebruiker eenvoudig en snel taken afronden? Hoe eenvoudig kunnen producten besteld en afgerekend worden?

Icon functionaliteiten

Functionaliteiten

Bevat jouw webshop alle benodigde en gewenste functionaliteiten en werken deze naar behoren? Wat zou kunnen worden toegevoegd om de ervaring te verhogen?

Icon hulp & ondersteuning

Hulp en ondersteuning

Ontvangt de gebruiker voldoende hulp en ondersteuning bij het uitvoeren van taken of het tegenkomen van foutmeldingen?

Icon toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Is de webshop toegankelijk voor verschillende gebruikersgroepen? In hoeverre is de webwinkel geoptimaliseerd voor mobiel en tablet?

Icon Grafische elementen

Grafisch

Is er een duidelijk visueel startpunt of huisstijl aanwezig? In hoeverre is er een balans tussen teksten, afbeeldingen en witruimte op de website?

Icon met +5 afgebeeld

... en nog meer!

We analyseren elke uithoek van jouw webshop om een concrete beoordeling te kunnen doen.

Wat is de UX Webshop Beoordeling?

Het mooiste van de UX Webshop Beoordeling is dat je er zelf bijna niks voor hoeft te doen! Ons team van UX Design specialisten zijn gespecialiseerd in de user experience van webshops wat betekent dat zij alles af weten van de gebruiksvriendelijkheid van webshops. Zij zullen zich verdiepen in jouw webshop en deze testen en beoordelen op 64 criteria binnen 10 categorieën. Hierdoor kunnen we een gegronde check en analyse doen van jouw webshop en bepalen op welke wijze je jouw website kunt optimaliseren. De verbeterpunten van jouw webshop krijg je van ons in een overzichtelijk rapport dat we digitaal of op locatie zullen toelichten. Hierbij ontvang je tips en advies om jouw webshop te optimaliseren. Daarna mag je zelf bepalen of je met onze aanwijzingen aan de slag wilt! 

Meer weten over webshop optimalisatie, conversie optimalisatie, User Experience of de UX Specialist Review zelf? Download onze whitepaper via de link hieronder.

Wat houdt de gratis UX Webshop review in?

  • een gepersonaliseerd rapport;
  • concrete punten waar jij direct mee aan de slag kan;
  • inzicht in de positie en de kwaliteit van jouw webshop;
  • vrijblijvend advies, je zit niet aan ons vast. 
Ja, ik wil een gratis webshop analyse!

Nog niet overtuigd?

Heb je nog vragen of wil je liever in een persoonlijk gesprek? Onze altijd vriendelijke Wesley staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Neem vrijblijvend contact op